15 Comments
  1. Jag tror att N.2 (den om porger) är falsk för att det finns nästan ingen stans där man kan köpa porger saker och det finns inte några andra källor som berättar samma sak.

  2. Jag tror att nyhet 2 är falsk för att det finns inge5 ställe där man kan köpa porger. Dessutom i slutet av din andra presentation ser man en nyhet på safari som handlar om Stefan lövens godis.

  3. Haha Sixsten det var det roligaste nyheterna jag har hört. Den andra nyheter om porgena tror jag var falsk för det står inte någonstans om det.

  4. Väldigt roliga nyheter och jag tror att nyheten om Porger för att jag såg på nyheterna och där sa de att han gillade de godisarna.

  5. Jag tyckte det var bra att du tog två nyheter om Stefan löven. Då var det lite svårare att lista ut vilken som var sann och vilken som var falsk. Men jag tror att det första nyheten var falsk för att i den andra nyheten på slutet såg man sidan du hade varit inne på där man berättade om vilken favorit godis Stefan löven hade.

  6. Sixten, jag tycker att det är bra att du använder dig av politiska nyheter. Jag tror att den andra nyheten är falsk för att ”Porgar” inte är riktiga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *