11 Comments
  1. Adela:
    Jag tycker att det kändes som att du hade övat mycket på de här nyheterna och det är väldigt bra. Jag tror att nyheten om skolbussen är falsk för att jag vet att det har hänt men att du har ändrat väldigt mycket med den, bra jobbat Adela.

  2. Bra flyt när du pratade och jag tror att nr 2 är falsk för jag har hört någon annan som har haft den andra nyheten som sann. Jag skulle lätt kunna tro på både bra jobbat.

  3. Adela, jag tycker att din beskrivning var väldigt bra och flytet när du pratade var också bra. Jag tror att den första, med bussen som välte, är falsk. Jag googlade runt lite och hittade artiklar om det och jag har även fått mitt svar bekräftat som rätt av Adela.

  4. Jag tycker att den här filmen var bra eftersom den förklarade allt vädigt bra. Jag tror att nyheten om den huggna mannen var falsk eftersom jag inte har hört om nyheten någonstans.

  5. Bra flyt! Jag tror att den första nyheten är falsk för att jag har läst om den och det har hänt fast du har ändrat i den.

  6. Adela: bra skrivet och pratat du verkade hade tränat på det här mycket. Jag visste inte säkert vilken nyhet som var falsk och vilken som var san. Jag tror att nyhet nummer två är falsk eftersom jag inte har hört något om det och har inte sätt det på nätet. Nyhet nummer ett tror jag är san för att min mamma sade för någon månad sen att det var en klass som hade varigt i en buss och skadat sig och att någon/några hade dött. Det är vad jag tror och jag kanske minns fel. Jag har kollat lite i kommentarerna och det känns också som du har ändrat lite i nummer ett men du kan ha skrivit fel.

  7. Nu har jag kollat lite och jag vet inte riktigt båda finns men du har blandat ettan och nu har jag kollat på tvåan och jag tror att den är san.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *