9 Comments
 1. Jag sökte lite men det kom inte upp något om pojke som föll ner på ett tågspår så jag tror då att nyhet nr 1 är falsk. Men det var jättebra falsk nyhet, om jag inte hade sökt omkring så skulle jag tro att den var falsk.

 2. Jag sökte lite men det kom inte upp något om pojke som föll ner på ett tågspår så jag tror då att nyhet nr 1 är falsk. Men det var jättebra falsk nyhet, om jag inte hade sökt omkring så skulle jag tro att den var falsk.

 3. Jag har sökte på olika sidor om pojken som föl på tågspåret och det kom inte upp något så jag tror att den första nyheten är falsk. Bra falsk nyhet.

 4. Karla, jag tycker att du hade mycket bra information. Det var svårt för mig att gissa vilken som var sann och vilken som var falsk. Jag tror dock att nyheten med pojken som ramlade ner på tågrälsen är falsk eftersom jag läst nyheten om att kvinnors lön ökar men inte hittat någon artikel om någon pojke som föll ner på ett spår.

 5. Jag tycker att den här filmen var bra eftersom du pratade snabbt och för att båda nyheterna lät sanna.
  Jag tror att den nyheten om kvinnors lön är falsk för att den hade mindre stödord

 6. Bra nyheter du presenterade den bra så att man förstod

  Jag tror att barnet som föl ner på spåret var facke för jag har hört att kvinnor skulle få högre lön

 7. Karla: Du hade ett bra flyt och man förstod nyheterna bra, jag tycker att nyheterna är tydliga.
  Jag tror att den nyheten om ”barn föll…” är fejk eftersom att jag googlat runt lite och jag har bara hittat artiklar om ”kvinnor får högre lön”. Super bra gjort och tydligt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *