10 Comments
 1. Märta: Jätte bra att du hade många bilder som gjorde det tydligt! Jag tror att den fösta nyheten på konserten var sann, för jag tänker att det var lite överdrivet med såå mycket bränder.

 2. Jag tycker att båda nyheter var väldigt verklighetstrogna och det svårt att komma på vilken som var sann och vilken som var falsk men jag testade att söka på båda rubrikerna och kom fram till att den om bränderna i Kalifornien är sann men det var ganska svårt, bra jobbat Märta!

 3. Märta, jag tycker att din presentation var strålande. Jag älskade bilderna och när någon kommer in och säger, ” Umm, det är rörelse nu”. Hur som helst tror jag att sidan som handlade om bränderna var riktig och att Nickie minashj var fake. Det var allt jag hade att säga.
  Hejdå!

 4. Märta, jag tycker att hade mycket fakta med och det var super bra! Jag tror att den andra nyheten, om bränderna, är sann och den med att man sjukare folk på konsert, i det här fallet på Nicki Minaj’s konsert är falskt eftersom att jag har googlat runt och hittat flera artiklar om bränderna i Californiamen 8ngen om att man skjuter folk på konsert.

 5. Märta, jag tycker att din presentation var strålande. Jag älskade bilderna och när någon kommer in och säger, ” Umm, det är rörelse nu”. Hur som helst tror jag att sidan som handlade om bränderna var riktig och att Nickie minashj var fake. För att jag sökte upp Nikies konsert Igor hemma och jag hittade inte. Det var allt jag hade att säga.
  Hejdå!

 6. Jag tyckte att du hade en jätte bra presantion och bra nyheter det var faktiskt svårt att gissa vilken presantion som var sant och vilken som var falsk. Men jag tror ändå att numer ett var falsk eftersom jag sökte runt lite och då fanns inte den nyheten. Så jag tror att den andra nyheten är sann.

 7. Jag tycker att du hade valt två nyheter som är väldigt verklighets trogna och spännande. Jag tror att den nyheten om konserten är falsk, jag tror det eftersom att jag har googlat runt lite och jag hittar inget om konserten. Bra gjort!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *