9 Comments
  1. Jag har sett båda nyheterna och googlat på dem. Jag blev förvånad över vilken det var som var sann faktiskt. Hade gissat på den andra utan efterforskningar men jag vill inte avslöja ännu. Prova du också!

  2. Ylva: Jag tycker att det var bra att du tog en nyhet som inte lät sann men jag är 99% säker på att den med att en fröken sem skrev ”klant” i barnets panna är sann. För om en bomb var i ett hotellrum och sprängdes, hur kan då ALLA i hela hotellet dö?

  3. Jag Trottatorp nyhet nr 1 är falsk för hon sa att bomben nodde fem kilometer bort med att sidan där bomben sprängdes klarade sig inte med den andra sidan klarare sig.

  4. Hej, Ylva! Jag tycker att din presantaion var jättespännande. Jag vill gärna veta mera om läraren som skrev ”klant” i pojkens panna. Där emot tror jag att hotell bomben eller vad det än nu kallas är fake och att läraren med pannan är sann. För att jag tror att byggnaden skulle rasa om bara en sida sprängdes av en bomb. Det var allt jag hade att säga föresten så var det en jättebra presentation. Heh hejdå!

  5. Du presenterade perfekt så att man förstod

    Jag tror att barnet som föl ner på spåret var facke för att en vuksen skulle inte ha så dålig kol på sitt barn .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *