11 Comments
  1. Jag tror att den nyheten med terrordåted är fake för att SI tror inte jag finns utan att han har bara vänt på IS och på bilden på flaggan står det ISIS.

  2. Orsakar: Det var väldigt nära att jag skulle gissa att den om terrordådet i Lissabon var sann men när jag kollade upp det så ändrade jag mig och jag gissar att den om terrordådet i Lissabon är falsk, bra gjort Oskar!

  3. Oskar: bra jag trodde att den första om terrorattacken var riktig men sen så ville jag veta så mycket om det så jag sökte på det och den var falsk.

  4. Jag tror att nyheten om terordådet var fejk för jag hittade ingen fakta om det. Den nyheten som jag tror är sant var Östersund och Herta Berlin för jag har sett det på tv. Det du gjorde bra Oskar var att du fick det att låta sant om det sära terordådet och du prata tydligt.

  5. den hade bra flyt och bra nyheter, jag tror att den med si är fake för det känns otroligt att dom heter det och att poliser inte har tagit dom.

  6. du var jätteduktig för att det kändes som att du hade övat. Jag tror att terrordådet var falskt för att jag sökte och jag hittade inte det.

  7. Oskar: Jag tycker att båda nyheterna värkar vara riktiga och spännande. Jag tror att det om terrordådet var falskt eftersom att jag googlade runt lite och hittade bara artiklar om ”Östersund vs…” fast om jag inte hade googlar så hade jag trot helt tvärt om. Jätte bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *